Winkelmand
✓   Duurzaam & eerlijk
✓   Gratis bezorging vanaf €50,-
✓  Gratis ruilen    

Veelgestelde vragen

Frequently Asked Questions

De bezorgtijd van een bestelling is afhankelijk van de partner waarbij jij een artikel hebt gekocht. Als je artikelen van verschillende partners in je bestelling hebt geplaatst, dan kunnen de levertijden van de artikelen variëren. De exacte levertijd per partner vind je onder het artikel op de productpagina.

 

Ja, je hebt wettelijk gezien garantie op je bestelde artikelen. Om gebruik te maken van je garantie kan je contact opnemen met de partner waarbij jij je artikelen hebt aangeschaft. Vindt het mailadres/telefoonnummer onder de omschrijving van de desbetreffende partner.

In sommige gevallen heb je een Track & Trace code gekregen van de partner. Check daarom altijd de verzendbevestigingsmail van de desbetreffende partner. Partners zijn niet verplicht om een Track & Trace code mee te sturen met de verzendbevestigingsmail en het kan dus voorkomen dat jij deze niet hebt ontvangen. Als het pakketje niet binnen de aangegeven levertijd is ontvangen, neem dan contact op met de desbetreffende partner.

 

Wij zullen het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten zo snel mogelijk terugstorten naar de bij ons bekende betaalgegevens, maar uiterlijk 14 dagen na herroeping. Wegens onze samenwerking met partners zou het kunnen voorkomen dat een retourzending van een artikel en de terugbetaling wat langer onderweg zijn dan 14 dagen. We hopen dat je hier begrip voor kan hebben.

Als je een product wilt ruilen moet je deze terugzenden naar de desbetreffende partner via de instructies op de Verzenden & retourneren pagina. Vervolgens plaats je een nieuwe order via ons platform. Heb je verzendkosten betaald bij je eerdere bestelling? Deze storten we samen met het aankoopbedrag naar je terug indien je de gehele bestelling retour stuurt en de geretourneerde bestelling in goede orde is ontvangen door de partner.