Winkelmand
✓   Duurzaam & eerlijk
✓   Gratis bezorging vanaf €50,-
✓  Gratis ruilen    

Home

Shop nu eerlijke en duurzame mode
Eerlijke en duurzame mode
Uitgelicht
Onze regels

Bij Stricters vinden we het belangrijk dat de merken die we verkopen zowel duurzaam als eerlijk produceren. Denk bijvoorbeeld aan een zo klein mogelijke impact op het milieu en voor iedere werknemer een eerlijk salaris. Daarnaast willen we een positieve bijdrage leveren aan het klimaat door bijvoorbeeld onze CO2 uitstoot te compenseren. Onze kernwaardes hebben we vertaald naar drie concrete regels: onze ‘strict fashion rules’. Wil je meer weten over onze werkzaamheden?

Middel 1

Een milieubewuste bedrijfsvoering

Middel 6

Goede arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen

Middel 4

Een positieve impact leveren

Uitgelicht
Betere Basics
Onze collectie

Op Stricters vind je een groot aanbod van duurzame mode. Zo bieden we dames- en herenkleding, maar ook sportkleding, ondergoed, schoenen, tassen en andere accessoires! Allemaal duurzaam en eerlijk, omdat we dat belangrijk vinden. Vind op Stricters dus niet alleen je nieuwe favoriete duurzame top, maar ook bijpassende jeans van gerecycled denim, fair trade schoenen en een veganistische tas om de outfit af te maken. Alles om jouw kledingkast volledig te verduurzamen!

Nieuwste artikelen

Synthetische stoffen

Zo duurzaam zijn je favoriete sportmerken + onze aanraders

Kennisbank

Wil je bewuster kleding kopen, maar heb je het gevoel overspoeld te worden met verschillende labels, organisaties en termen en weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan eens bij onze handige guides! Elk certificaat dat je tegenkomt op Stricters.com hebben we voor je uitgepluisd: waar staan ze voor en waarom zijn ze belangrijk?

Global Organic Textile Standard (GOTS)
The Fair Wear Foundation
Onze merken
Wij brengen duurzame merken bij elkaar

Op Stricters vind je verschillende duurzame en eerlijke merken, allemaal op één plek! We zijn een online kledingwarenhuis dat zich richt op sustainable en fair kleding. Op deze manier willen we het winkelen van eerlijke mode makkelijker maken en zo de kledingindustrie van binnenuit veranderen.

Steeds meer merken staan op tegen het onrecht van de kledingindustrie en laten zien dat het ook anders kan! Kleding van natuurlijke en biologische materialen, die vrij zijn van chemicaliën en worden gemaakt onder eerlijke en veilige werkomstandigheden. Deze merken verdienen een groter platform, en dat is waarom wij deze duurzame webshop zijn begonnen.

Bij ons weet je zeker dat je goed zit, aangezien alle merken die wij aanbieden duurzaam en onder eerlijke werkomstandigheden produceren! Op deze manier kun je zonder zorgen genieten van je nieuwe aankoop én draag jij je steentje bij aan een mooiere kledingindustrie.