eerlijk en duurzaam

volledig aanpasbaar naar wens

geleverd in 3 weken

Duurzame
verenigingskleding
bedrukken

Eerlijke en duurzame verenigingskleding voor iedere student

Het is onze missie om eerlijke en duurzame verenigingskleding voor iedereen beschikbaar te maken, ook voor studie- en studentenverenigingen. Wij bieden scherpe prijzen voor eerlijke en duurzame kleding, in een ruim assortiment met keuze uit veel kleuren, maten, bedrukking en borduurmogelijkheden. Zo is het mogelijk om een trui, T-shirt, hoodie en andere kleding van biologisch katoen te bedrukken. Wij hebben veel ervaring in het bedrukken van kleding in grote oplages. Bekijk de mogelijkheden op onze website. Mochten er vragen zijn is het ook mogelijk om te mailen of bellen.  

Icoon geld

Eerlijke prijzen

Duurzame kleding

Snelle levertijd

Wat maakt ons anders?

icoon tak met blaadjes en een hand

Biologisch katoen en gerecycled polyester

Icoon geld

Geproduceerd onder eerlijke omstandigheden

Icoon hart

CO₂-compensatie en bescherming van regenwoud

Pas jouw kleding aan naar wens!

Bij ons kan je jouw duurzame verenigingskleding te laten bedrukken of borduren. Dit kan in alle maten en in vele kleuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om T-shirts, hoodies of truien te bedrukken met een logo, afbeelding of andere bedrukking. Bovendien is de kleding unisex waardoor het gedragen kan worden voor zowel dames als heren. Bekijk gerust onze collectie aan T-shirts, hoodies, truien en andere kleding wat bedrukt kan worden.  

Duurzame verenigingskleding bedrukken

Verenigingen maken steeds meer gebruik van (duurzame) bedrukte kleding.  Denk hier bijvoorbeeld aan T-shirts voor het dispuut, kleding voor een reis of bijvoorbeeld T-shirts/truien die je tijdens je lidmaatschap kan dragen. Wij hebben veel ervaring in het bedrukken van verenigingskleding. Bij ons is er veel mogelijk. Het ontwerp kan bedrukt worden in verschillende kleuren en afmetingen. Je kunt jouw design opsturen voor de voorkant, achterkant en/of mouw. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Bekijk gerust onze producten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, kan je ons altijd mailen of bellen. 

Onze producten

Polo

Vanaf €

17.14

excl. btw per stuk

Wilt u er netjes uitzien en tegelijkertijd ook nog stoer, kies dan voor onze duurzame en eerlijke geproduceerde polo’s.

Vest

Vanaf €

30.49

excl. btw per stuk

Duurzame en eerlijke vesten. Precies wat u kunt verwachten, degelijke kwaliteit, comfortabele stof en gecustomized naar uw wens!

Longsleeve

Vanaf €

15.53

excl. btw per stuk

Onze longsleeves zijn de ideale keuze voor wanneer u niet kunt kiezen tussen een trui of een t-shirt. Met een iets dikkere stof dan het T-shirt, en met lange mouwen, is dit de twijfelaar van het textiel.

Crewneck

Vanaf €

20.42

excl. btw per stuk

Kies voor de crewneck als u gaat voor een hoogwaardige trui met goede stof. Zoals u van ons gewend bent: duurzaam én eerlijke productie.

Crewneck Premium

Vanaf €

26.94

excl. btw per stuk

Met deze trui kiest u voor een nóg stevigere stof. Heerlijk warm en zacht rondom de huid voor de koudere dagen. Hoge kwaliteit, en gaat dus lang mee.

Hoodie

Vanaf €

23.64

excl. btw per stuk

Een van onze populairste items en niet zonder reden, kwaliteit voor een betaalbare prijs! Kies voor duurzaam en bestel deze biologische hoodie vandaag nog.

Hoodie Premium_Navy

Hoodie Premium

Vanaf €

34.52

excl. btw per stuk

Onze hoodie maar dan van dikker textiel en een net wat verfijndere afwerking, voor wie echte topkwaliteit wilt. Deze hoodie is heerlijk warm en zacht en heeft een wat luxere uitstraling.

T-Shirt Vrouw

Vanaf €

10.59

excl. btw per stuk

Dezelfde kwaliteit T-shirt, maar dan met dames pasvorm. Dit shirt is meer getailleerd en heeft een lagere hals. Wat hetzelfde blijft: net zo duurzaam en eerlijk geproduceerd.

Premium organic T-shirt Soul Blue (front)

T-shirt unisex

Vanaf €

10.59

excl. btw per stuk

Ons meest verkochte item, en niet zonder reden, onze T-shirts zijn naast duurzaam ook nog eens van goede kwaliteit met een algemene nette pasvorm.

Duurzame verenigingskleding voor jouw event

Onze kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en gerecycled polyester. Daarnaast is het productieproces ook volledig duurzaam en eerlijk. De onafhankelijke keurmerken zorgen ervoor dat er goede arbeidsomstandigheden zijn en dat er geen sprake is van kinderarbeid. Bovendien compenseren we onze CO2 uitstoot, zodat een T-shirt of trui volledig CO2 neutraal voor de deur staat. Naast dat de kleding van biologisch katoen is ,zijn ook de verzenddozen, de tape en de kledinglabels volledig duurzaam. Samen met jouw vereniging kunnen we de kledingindustrie een stukje verduurzamen. Neem contact met ons op of bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Al onze kleding is gemaakt van biologisch katoen en/of gerecycled polyester (GOTS gecertificeerd). Deze materialen veroorzaken een stuk minder waterverbruik en bodemvervuiling en hebben een lagere CO2-uitstoot dan reguliere materialen. Niet alleen de stof, maar ook de bedrukking, de labels, de pakketjes en de tape wordt duurzaam geproduceerd. In het productie- en transportproces kunnen we helaas niet alle uitstoot voorkomen. Daarom wordt die uitstoot gecompenseerd. Daarnaast kiezen we er bewust voor dat arbeiders in de productieketen eerlijk worden beloond en kunnen werken onder veilige arbeidsomstandigheden (gecontroleerd door The  Fair Wear Foundation). Ook wordt voor elke uitgegeven 10 euro, 2,5m2 bedreigd regenwoud beschermd.

Wist je dat de kledingindustrie één van de meest vervuilende industrieën ter wereld is? Katoen is wereldwijd het meest vervuilende gewas. Dit komt doordat een kwart van alle bestrijdingsmiddelen wereldwijd wordt gebruikt voor katoen, terwijl katoen maar 3% van de totale landbouwgrond inneemt! Deze bestrijdingsmiddelen zijn niet alleen desastreus voor de natuur, maar ook kankerverwekkend voor boeren die er mee werken.

Biologisch katoen werkt anders. Hiervoor mogen alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Ben je benieuwd naar andere negatieve effecten van de “reguliere” kledingindustrie? Lees onze uitgebreide blog over de impact van de kledingindustrie.

Voor verenigingen waar we lange termijn mee samenwerking handteren we kortingstarieven ten opzicht van onze websiteprijzen. Wel blijft het zo dat om eerlijke en duurzame verenigingskleding te kunnen produceren, er extra kosten worden gemaakt.  We snappen dat voor studenten het budget een belangrijke rol speelt in het maken van een keuze. We kijken heel graag met je mee hoe we een zo kostenefficiënte oplossing kunnen vinden. Door na te denken over productiegroottes en lange termijn plannen werken we inmiddels met meer dan 40 verenigingen samen!

Al onze kleding wordt zo eerlijk en zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De stoffen zijn gemaakt van biologisch katoen en/of gerecycled polyester (GOTS gecertificeerd). In de fabrieken waar de kleding wordt geproduceerd zijn goede arbeidsomstandigheden. Eerlijke lonen, veilige werkplekken en vrijheid van vereniging wordt gewaarborgd door The  Fair Wear Foundation. Dwangarbeid en kinderarbeid zijn ten strengste verboden. Ook het bedrukken en borduren van de kleding voor jouw vereniging gebeurt op een zo duurzaam mogelijke manier. De labels op de kleding zijn van GOTS gecertificeerd biologisch katoen gemaakt.

Onze duurzame verenigingskleding wordt primair gemaakt in fabrieken in Bangladesh waar goed toezicht wordt gehouden op de werkomstandigheden door The Fair Wear foundation. We vinden het belangrijk dat het probleem bij de kern wordt aangepakt, daarom kiezen we bewust voor lagelonenlanden. Zo zorgen we ervoor dat de werkgelegenheid daar blijft en we tegelijkertijd de werkomstandigheden kunnen verbeteren. Op die manier dragen we bij aan een transitie naar humane werkomstandigheden, ook op andere plekken in de wereld.

Het bedrukken en borduren wordt uitgevoerd in West-Europa.

Stricters streeft ernaar om in elk detail duurzaam en eerlijk te produceren. Van duurzaam textiel, tot duurzame bedrukking en tot duurzame verpakkingen. Je kunt zeker weten dat onze kleding echt duurzaam en echt eerlijk is, doordat onze textiel worden gecontroleerd door GOTS, OEKO TEX 100 en The Fair Wear Foundation. De labels op onze kleding zijn ook GOTS gecertificeerd. Op stricters.com/certificeringen vind je meer informatie over de certificeringen die we gebruiken voor onze kleding.

Onze levertijd is ongeveer drie weken. Dit is nadat wij van jouw vereniging alle bestanden hebben ontvangen en de aanbetaling is gedaan. We denken graag met je mee mocht er spoed zijn bij jouw bestelling. Neem contact met ons op als dat zo is!

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier. Eén van onze accountmanagers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij verduurzamen jouw verenigingskleding
 • Het is onze missie om duurzame en eerlijke kleding voor iedereen beschikbaar te maken.
 • Het verduurzamen van verenigingskleding is één van de prioriteiten van Stricters; dit moet beter!
 • Wij bieden de scherpste prijzen voor eerlijke en duurzame kleding. Deze kleding is altijd iets duurder, maar we zijn competitief en leveren aan duizenden studenten door heel het land.
 • Stricters biedt de beste kwaliteit op het gebied van verenigingskleding.
 • We hebben een ruim assortiment, kleuren, maten & druk- en borduurmogelijkheden.
 • Er kan binnen 2 weken worden geleverd.
Wat maakt ons anders?
 • Alle textiel is gemaakt van Biologisch katoen en van gerecycled polyester (GOTS gecertificeerd).
 • De truien zijn onder eerlijke werkomstandigheden geproduceerd (GOTS en FairWear gecertificeerd).
 • De CO2 uitstoot van productie en transport wordt door ons gecompenseerd.
 • Voor elke uitgegeven euro beschermen we 0,25 vierkante meter bedreigd regenwoud.
 • De producten worden bedrukt op basis van zeefdruk in een fabriek in West-Europa die werkt met de meest duurzame druktechnieken.

Extra informatie

Geef in je bericht a.u.b. het volgende aan:

 • De kledingsoort;
 • De kleur;
 • Het aantal kledingstukken;
 • Unisex, dames of heren;
 • Bedrukken of borduren;
 • Het aantal bedrukkingen of borduursels;
 • De kleuren van de bedrukkingen of borduursels.

Contractgegevens Stricters:

Telefoon: 085-06 02 060

Mail: info@stricters.com