Wolf & Storm

Alle mode van Wolf & Storm is vegan, sustainable en fair. Er worden alleen items geselecteerd die een echt modegevoel hebben zonder dat een ander mens of dier daar de prijs voor heeft moeten betalen. Wolf & Storm is met recht een pionier op het gebied van duurzame kleding te noemen, want deze webshop is inmiddels 5 jaar online. Kijk hier ook even bij het eigen merk van deze webshop!

Prijs

Geslacht

Maat

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 11 resultaten

Wolf & Storm kleding

Het merk Wolf & Storm verkoopt de mooiste producten voor dames. Zo biedt het merk eerlijke sjaals, duurzame jurkjes en eerlijke truien en duurzame shirts aan. En het mooiste van Wolf & Storm; het merk gebruikt enkel duurzame materialen. De producten zijn gemaakt van biologisch katoen, gerecycled materialen zoals Denim en andere natuurlijke stoffen. Bij Stricters zie je precies welke materialen de producten van Wolf & Storm bevatten. Het eigen met van Wolf & Storm past bij ieder casual outfit! Draag de mooiste duurzame producten in zowel de winter als de zomer. Als je bestelling boven de vijftig euro uitvalt, krijg je bij de aankoop van de producten van Wolf & Storm gratis verzending.

Wolf & Storm online winkelen

Wolf & Storm is opgericht door Marlieke en bestaat al 5 jaar. De focus is volledig op de online webshop en er is geen fysieke winkel. Via Stricters.com shop je online bij Wolf & Storm en koop je duurzame, vegan en biologische producten. De modieuze nieuwe vegan kleding van Wolf & Storm is uniek en betaalbaar. Bekijk het volledige assortiment van Wolf & Storm online en weet zeker dat je diervriendelijke fashion koopt die ook nog duurzaam en eerlijk is!