The Driftwood Tales

Dit is The Driftwood Tales. Ergens op Bali bedacht en tot leven gewekt in Amsterdam. Het streetwear merk maakt mooie en duurzame kleding voor hen die gaan waar de stroming hen heen brengt. Voor hen die avontuur niet uit de weg gaan. The Driftwood Tales neemt duurzaamheid en mensenrechten serieus. Fabrikanten worden zorgvuldig geselecteerd op ethisch produceren en het merk doet er zoveel mogelijk aan om hun ecologische voetafdruk klein te houden.  

De levertijd is 1 tot 2 werkdagen

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Kleur

Toon categorieën

Resultaat 1–36 van de 42 resultaten wordt getoond

Toon categorieën

Resultaat 1–36 van de 42 resultaten wordt getoond

The Driftwood Tales kleding

The Driftwood Tales biedt een ruim aanbod van duurzame kleding. In de collectie vind je zowel dames– en herentruien, sweaters met leuke prints, t-shirts, overhemden en korte broeken. De kleding wordt gemaakt van duurzame stoffen, en geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden. Daarnaast kunnen dames bij The Driftwood tales terecht voor duurzame jurken, overgooiers van biologisch katoen en tunieken. De kleding wordt gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen of andere gerecyclede materialen. 

Eerlijke productie in India en Portugal

The duurzame kleding van The Driftwood Tales wordt niet alleen geproduceerd met een minimale ecologische voetafdruk in het achterhoofd, maar ook onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Het merk produceert in verschillende landen, zowel Portugal als India. De fabriek in India is GOTS en SA-800 gecertificeerd. De fabrieken in Portugal zijn kleine familiebedrijven, waar de kledingstukken van gerecyclede jersey vandaan komen.