Swedish Stockings

Laten we eerlijk zijn: normale panty’s zijn niet “made to last”. Ze gaan snel kapot, belanden in de prullenbak en worden daarna vervangen door een nieuw paar die ook weer snel kapot gaat. Swedish Stockings was bedacht met een ander idee: duurzame panty’s die niet alleen van gerecyclede materialen worden gemaakt, maar ook nog eens lang meegaan! Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een staple in elke duurzame kledingkast. Perfect voor iedereen die ook graag rokjes en jurken draagt op de wat koudere dagen.

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 3 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 3 resultaten

Swedish Stockings panty’s

Swedish Stockings is een pionier in de duurzame modeindustrie. Waar veel merken lijken te focussen op het produceren van shirts, truien en broeken, besloot dit merk zich te richten op op een schijnbare underdog: panty’s. Waar ze misschien snel over het hoofd kunnen worden gezien, blijken panty’s enorm vervuilende kledingstukken te zijn. Door de kwaliteit op te schroeven en het kledingstuk te maken van gerecyclede materialen, is de impact op het milieu aanzienlijk verminderd. Vind op Stricters.com een selectie panty’s van Swedish Stockings. Ga voor een basic zwarte uitvoering, of maak je outfit net een tikkeltje specialer door te kiezen voor een panty met glitter. Combineer de panty’s met een rok of jurk, of draag ze juist onder een broek om extra warm te blijven op koude dagen.

Duurzame en eerlijke panty’s

Swedish Stockings is een merk die de pantywereld op haar kop zet. Waar reguliere panty’s vallen onder “wegwerpproducten”, met een korte levensduur en van slechte kwaliteit, zijn de duurzame panty’s van Swedish Stockings gemaakt om langer mee te gaan. De kousen worden gemaakt van gerecycled nylon. Daarnaast is het productieproces ook zo duurzaam mogelijk opgezet: het gebruik van zonne-energie staat voorop, het gebruikte water wordt gefilterd na het verfproces en de fabrieken produceren zonder restafval. Het bedrijf is continu op zoek naar manieren om te innoveren, met als doel een steeds minder co2 uit te stoten.