Studio JUX

Studio JUX gelooft in mode waar iedereen van kan genieten: niet alleen de consument, maar ieder die deel is van de modeketen. Van designer tot producent, klant tot leverancier, iedereen zou plezier moeten beleven aan het product. Daarom verkoopt Studio JUX alleen producten die deze visie onderschrijven. De winkel brengt duurzame merken en items samen, om zo de modeindustrie stap voor stap beter te maken. Het merk ontwerpt ook eigen kleding, en produceert die in hun eigen fabriek in Nepal.  Op deze manier kan het merk toezien op duurzame productieprocessen en veilige werkomstandigheden voor hun werknemers. 

De levertijd is 3 werkdagen

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 27 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 27 resultaten

Studio JUX kleding

Studio JUX zet duurzaamheid voorop, in alles. Het merk brengt verschillende duurzame initiatieven samen: kleding, beautyproducten en interieur items. Op deze manier helpt het merk je leven te verduurzamen en makkelijk de stap te maken naar milieuvriendelijke alternatieven. Op Stricters.com vind je de kledingcollectie van het merk. De collectie van Studio JUX  wordt gemaakt in hun eigen fabriek in Nepal. Hier waarborgen ze eerlijke een veilige werkomstandigheden, en creëren ze kansen voor vrouwen door maatschappelijke projecten te starten. Daarnaast produceert Studio JUX op een duurzame manier. Dat begint al bij materiaalkeuze: biologisch katoen, TENCEL en Bamboe. Het merk biedt een divers assortiment van duurzame en eerlijke kleding. Neem eens een kijkje tussen hun t-shirts, broeken, longsleeves en accessoires. Vind daarnaast stijlvolle jurken gemaakt van TENCEL, wat ook wel ‘vegan silk’ wordt genoemd. Of kijk tussen één van de vele pantalons, perfect voor op kantoor of thuis. 

Studio JUX Rotterdam

Studio JUX heeft verschillende fysieke winkels, zowel in Rotterdam als Utrecht en Amsterdam. Geen tijd om de stad in te gaan? Kijk dan op Stricters.com en vind de collectie van Studio JUX. Het merk biedt verschillende items, maar één ding is duidelijk: plezier staat centraal bij elk van de producten! Vrolijke zomerjurken, zwierige bloesjes en comfortabele wide-leg pantalons. Naast kleding biedt het merk ook verschillende duurzame accessoires. Scrunchies die worden gemaakt van reststoffen, geweven sjaals en zélfs duurzame vlinderdassen.