SKOT

Impact en kwaliteit voor een scherpe prijs: dat is wat SKOT te bieden heeft! Het merk produceert duurzame en eerlijke overhemden en t-shirts. Echte staples voor in elke kledingkast, die recht doen aan zowel mens en natuur.  SKOT is een een kleine startup uit Amsterdam, maar heeft grote dromen. 100% duurzame mode, dat is waar ze naar streven. Het merk zet de eerste stappen naar dit doel door zakelijke kleding te verduurzamen: overhemden van biologisch katoen!

De levertijd is 1 tot 2 werkdagen

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 31 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 31 resultaten

SKOT overhemden

SKOT was bedacht in Amsterdam en heeft één doel: het verduurzamen van de kledingindustrie. Door zakelijke overhemden van biologisch katoen aan te bieden, maakt SKOT het mogelijk om in duurzame en eerlijke kleding naar werk te gaan. De overhemden worden gemaakt van natuurlijke materialen: GOTS gecertificeerd katoen en knopen van corozo, een nootsoort, of kokosnoot. De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints: voor elke gelegenheid heeft het merk een overhemd. Met een klassiek wit overhemd zit je nooit verkeerd, of maak je outfit specialer met een donkerblauw, lichtroze of stippenoverhemd. Combineer het overhemd met een jeans voor een casual uitstraling. Is de sfeer formeler bij jou op werk? Combineer de overhemden dan met een mooie pantalon en nette schoenen voor een geschikte outfit op werk. Duurzaamheid en kwaliteit zijn niet de enige pijlers van SKOT, maar ook design krijgt een prominente plaats in het productieproces. Er is goed nagedacht over het model van de shirts. Er zijn twee verschillende designs: serious en fun. De Serious collectie is perfect voor kantoordagen, met een strak design, stevige boord, witte knopen en diagonaal aflopende mouw. Het Fun model is iets speelser, met een klassiek boord, bruine knopen en rond aflopende mouw.  Vind hier het overhemd wat bij jou past!

SKOT T-shirts

Naast overhemden heeft SKOT ook een ruim assortiment duurzame t-shirts. Perfect te dragen onder de overhemden, of gewoon op zichzelf. De shirts zijn verkrijgbaar met v-hals of ronde hals en in verschillende kleuren: taupe, wit en zwart. Ook in de productie van de ondershirts staat duurzaamheid voorop! Geniet van de korting die je krijgt bij aankoop van een multipack. De shirts worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en zijn gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden. De producten van SKOT worden geproduceerd onder het FairTrade keurmerk. Deze organisatie ziet er op toe werkomstandigheden bij SKOT eerlijk en veilig zijn. Zo krijgen de fabriekswerknemers een eerlijk loon en werken ze met apparatuur en in een omgeving die veilig en gezond voor hen is. Daarnaast gaat SKOT eens in de zoveel tijd persoonlijk op bezoek bij hun fabrieken, om er zeker van te zijn dat eerlijke productie wordt gewaarborgd. Hun fabrieken zijn onder andere gecertificeerd met BSCI en SA8000.