Narwal

Van plastic troep tot zwembroek: Narwal snapt het! Het Nederlandse swimwear merk maakt niet alleen hele leuke, maar ook hartstikke duurzame heren zwembroeken. De zwembroeken worden gemaakt van gerecycled plastic en hebben funky prints en opvallende kleuren. Perfect voor ieder die wil opvallen op het strand!
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis

Geslacht

Maat

Merk

Toon categorieën

Toont alle 8 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 8 resultaten

Kleurrijke Narwal zwembroeken

Kleurrijk de zomer door: dat is waar Narwal voor staat! De vrolijke zwembroeken zijn echte eyecatchers en blijven niet onopgemerkt. De zwembroeken zijn te verkrijgen in blauw, groen, rood en hebben allemaal een unieke print. Waterijsjes, alpaca’s, longboards en boomerangs: niks is te gek voor het swimwear merk. De shorts zijn niet te lang én niet te kort, maar precies goed. Met de elastische band zitten ze heerlijk comfortabel en met de drawstring kun je hem op de juiste maat afstellen. Kijk nu op Stricters.com en vind een uitgebreide selectie Narwal zwembroeken van gerecyclede materialen.

Duurzame herenzwembroek

Narwal Swim Trunks zet zich in voor duurzame swimwear voor mannen. Zo kun jij zorgeloos genieten van een dagje strand, een bezoek aan het zwembad of lekker zonnen in de tuin. De zwembroeken worden gemaakt van gerecycled plastic, bijvoorbeeld afkomstig uit plastic flessen. Op deze manier verminderd Narwal de plastic soep die ronddwaalt in de oceanen,  zodat mens en dier kunnen genieten van en zwemmen in schoon water: de cirkel is weer rond!

Ethical swimwear voor mannen

Naast duurzame materialen staat Narwal ook voor eerlijke productie en schoon transport. De swimwear wordt gemaakt in China, waar het merk goed contact heeft met hun fabriek. De fabriek waardeert humane werkomstandigheden, en dat is terug te zien in de juiste certificering. Werknemers krijgen een eerlijk loon, volgen normale werktijden en werken met veilige apparatuur.Vanuit China worden de zwembroeken per boot naar Nederland gebracht, wat de laagste co2 uitstoot heeft. Verpakkingsmaterialen worden zoveel mogelijk weggelaten, en als het kan maakt Narwal gebruik van fietskoeriers. Alles om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden!