MYoMY

Het tassen en accessoires merk MYoMY is beroemd geworden met het kenmerkende model; de MY PAPER BAG. Dit is de duurzame vervanger voor de welbekende papieren zak. Vandaag de dag verzorgt MYoMY verschillende duurzame tassen en accessoires, waarbij zij zich focust op een combinatie van ethiek en esthetiek. Hierbij ligt er altijd focus op Fairtrade, milieubewustzijn, en tijdloze designs die lang mee gaan. Bekijk hieronder de MYoMY tassen en laat je verrassen door de prachtige modellen.

Prijs

Geslacht

Maat

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 20 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 20 resultaten

MYoMY tassen van eco leer

De MYoMY tassen zijn gemaakt van natuurlijke gelooid leer. Dit eco leer is daarom zonder schadelijke chemicaliën bewerkt. Zonder deze schadelijke bewerking worden mens en milieu ontlast. Er komen namelijk geen giftige stoffen meer vrij in de lucht en in de bodem. Dit maakt eco leer veel milieuvriendelijker dan normaal leer. Stricters ziet erop toe dat merken aan keurmerken voldoen. MYoMY heeft zowel certificeringen voor duurzaamheid en eerlijke productie, waaronder: LWG, Waste2Wear, REACH Standard & World Fair Trading Organization (WTFO). MYoMY verkoopt zowel duurzame damestassen als duurzame herentassen. Het merk is erg divers in haar tassenassortiment. Zo bieden ze handtassen, rugtassen, schoudertassen, shoppers en laptoptassen aan. Zelf toilettassen ontbreken niet in het assortiment. Alle tassen zijn gemaakt van ecologisch leer, ofwel natuurlijk gelooid leer. Daarnaast is de binnenkant, de lining, gemaakt van gerecycled polyester. Dit is de duurzame tassen keuze. Het merk heeft nu twee collecties: MYoMY Essentials en Lavender Romance. Er zijn veel verschillende kleuren MYoMY tassen te vinden zoals zwart, bruin, lila paars, groen, blauw, grijs, zand en taupe. De tassen van MYoMY zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit komt omdat het materiaal erg stevig is en er veel zorg in de productie zit. Je kan de bags bij veel gelegenheden dragen. Zo staan ze goed bij een causal look, bij een zakelijke gelegenheid of bij je festival outfit. Voor werk en school zijn de tassen ook uitstekend!

MYoMY portemonnees

De portemonnees van MYoMY zijn eveneens gemaakt van eco leer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleine, middelmatige of grote duurzame portemonnees. De portemonnees kunnen als cardholder of voor contant geld dienen. De MY WALLET collectie is verkrijgbaar in de kleuren lila paars, taupe, bruin, zwart en zand. De kleuren van de wallet collectie blijven langdurig mooi en de kwaliteit is stevig. Zo weet je zeker dat hoge kwaliteit portemonnees krijgt voor een lage prijs. Bij Stricters vind je de gehele collectie van MYoMY!

Eerlijke en duurzame MYoMY tassen

Tassen die van eco leer zijn gemaakt gaan relatief lang mee omdat de stof zeer stevig is en de tassen en portemonnees mooi afgewerkt zijn. Daarbij zijn er geen schadelijke chemicaliën bij de productie aan te pas gekomen. De tassen en portemonnees van MYoMY zijn daarom duurzamer geproduceerd en zullen lang mooi blijven. MYoMY gebruikt rPET voor de lining van de tassen. Deze gerecyclede petflessen zorgen ervoor dat de binnenkant van de MYoMY bags van 100% gecycled materiaal is. Daarnaast staat MYoMY voor eerlijke productie. Dit doet het merk door veilige en gezonde werkomstandigheden te creëren. Daarbij krijgen werknemers een eerlijk salaris, draaien ze normale uren en is er ruimte voor persoonlijk ontwikkeling. MYoMY tassen zijn fairtrade en hebben de nodige certificaten. Zo wordt er objectief controle uitgeoefend en kunnen de producten van MYoMY eerlijk genoemd worden.

MYoMY sale en kortingen

Bij Stricters vind je de MYoMY die in de sale zijn. De MYoMY korting wordt namelijk getoond in onze webshop. Daarom geniet je bij op deze website van MYoMY voordeel. Daarnaast kan je bijna alle MYoMY tassen met gratis verzending kopen bij Stricters.com. Zelfs in de MYoMY sale is gratis verzending nog mogelijk!