Monokel Eyewear

Duurzame zonnebrillen! Klinkt dat niet als muziek in de oren? Met de handgemaakte zonnebrillen van Monokel Eyewear maak je je outfit helemaal af en ben je klaar om  de zon te trotseren. Het merk heeft unisex brillen voor iedereen. Vind zowel minimalistische en simpele, als uitgesproken en opvallende modellen. De brillen worden gemaakt van de beste duurzame materialen, zodat jij een lange tijd van kunt genieten van je nieuwe aanwinst!

Prijs

Geslacht

Maat

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 2 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 2 resultaten

Monokel Eyewear

De zonnebrillen van Monokel hebben een frame van een plastic-like materiaal genaamd Acetate. Dit materiaal heeft verschillende voordelen ten opzichte van normaal plastic, maar het allermooiste is dat dit materiaal wordt gemaakt van houtpulp, en daarmee dus hartstikke duurzaam! Daarnaast zijn de kleuren en texturen direct verwerkt in het materiaal, en wordt het er niet op geverfd zoals bij reguliere plastic zonnebrillen. Zo blijft het materiaal jaren lang mooi en hoef je je niet druk te maken om afgebladderde verf of vervaagde kleuren. De brillenglazen zijn van Carl Zeiss Vision, een lenzenmerk die al meer dan 100 jaar lenzen van hoge kwaliteit leveren. De brillen beschermen niet alleen tegen UVA maar ook UVB stralen.

Met volle aandacht gemaakt

Alle zonnebrillen van Monokel Eyewear worden met de hand gemaakt. In dit proces wordt er zorgvuldig op elk detail gelet wat maakt dat er meer dan drie maanden wordt gewerkt aan één model. Geen wonder dus dat je topkwaliteit kunt verwachten van het merk. De zonnebrillen zijn, zoals het merk zelf zegt: designed to be worn, made to last!