Miss Green

Sinds 2008 zet Miss Green zich in voor een eerlijke en duurzame mode industrie, met oog voor mens en natuur. Het merk focuste in haar beginjaren vooral op het verduurzamen van de basics in je kledingkast, maar tegenwoordig creëert Miss Green een volwaardige duurzame kledinglijn! Het merk werkt nauw samen met ateliers in Turkije, Portugal en Sri Lanka, die duurzaam en met aandacht voor goede arbeidsomstandigheden produceren. Miss Green’s collectie bestaat uit hippe, fashionable items die ieders hart sneller doen kloppen. 

De levertijd is 3 werkdagen

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 8 resultaten

Miss Green kleding

Miss Green laat zien dat het kan: kleding die zowel duurzaam, eerlijk, als hartstikke hip en on trend is! Het merk heeft zich inmiddels ontpopt van een exclusief Nederlandse webshop tot een merk dat overal in Europa in fysieke winkels ligt. Het merk heeft een gevarieerde collectie van zakelijke rokken tot basic tops en kleurrijke jurken. Miss Green kenmerkt zich door haar vrouwelijke silhouetten en een stoer randje. Vind hier bijvoorbeeld stoere denim rokken of elegante jurken met vette prints. Miss Green maakt duurzame kleding voor iedere dag en ieder moment. De kleding wordt gemaakt natuurlijke materialen, zoals GOTS gecertificeerd katoen en TENCEL lyocell, een stof gemaakt van houtvezels. Bij productie wordt geen gebruik gemaakt van giftige chemicaliën en pesticiden. 

Genieten van duurzame mode

Met haar slogan “love life” zet Miss Green zich in voor een eerlijke wereld waar iedereen kan genieten van wat het leven te bieden heeft. Door de modeindustrie van binnenuit te veranderen draagt ze haar steentje bij aan een deze wereld. Loving life gaat niet alleen over de consumptie-kant van de modeketen, maar heeft dus logischerwijs ook te maken met de productiekant. Het merk zet zich in voor eerlijke, duurzame mode waar veilige arbeidsomstandigheden worden gewaarborgd. Miss Green werkt met GOTS gecertificeerd biologisch katoen en OCS gecertificeerde stoffen. Daarnaast bieden ze kleding met het PETA-Approved Vegan label.