Matt & Nat

Matt & Nat zet duurzaamheid centraal in de creatie van hun lederwaren. Vandaar ook hun naam! Materials en nature zijn leidend in het productieprocess van het merk. De producten van Matt & Nat zijn volledig vrij van dierlijke materialen. Zo staat het merk niet alleen voor duurzame en eerlijke producten, maar zijn de lederwaren ook volledig cruelty-free en vegan! Matt & Nat is het schoolvoorbeeld dat eerlijke mode niet saai hoeft te zijn. Kijk je ogen uit bij de hippe en kleurrijke creaties van dit schoenen- en tassenmerk!

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Toon categorieën

Enig resultaat

Toon categorieën

Enig resultaat

Vegan tassen Matt & Nat

Sinds 1995 zet Matt & Nat zich in voor duurzame en diervriendelijke producten. Het leder dat wordt gebruikt voor hun tassen, portemonnees en schoenen is volledig vrij van dierlijke materialen en dus vegan en cruelty-free! In plaats van echt leer maakt het merk gebruik van milieu- en diervriendelijke materialen zoals kurk, gerecycled nylon en rubber. Vind op Stricters.com een selectie Matt & Nat tassen: zowel rugtassen als handtassen, schoudertassen als cross-body tassen. De veganistische tassen zijn verkrijgbaar in neutrale als opvallende kleuren. Het merk vertelt dat ze zich laten inspireren door de tinten die je in de natuur vindt. Denk hierbij aan olijfgroen, hemelsblauw of poederroze. De kleine tasjes en bumbags van Matt & Nat zijn perfect voor een feestje of festival, terwijl de grote shoppers en schoudertassen super handig zijn voor lange dagen van huis. Eén ding geldt voor alle modellen, de trendy tassen van Matt & Nat maken je outfit zeker weten af. 

Matt & Nat schoenen

Naast portemonnees en tassen ontwerpt Matt & Nat ook schoenen. Net als de tassen zijn deze vegan en cruelty free, maar ook duurzaam en fair! De Matt & Nat gekleurde sandalen met hak laten elke schoenliefhebber haar ogen uitkijken. Daarnaast laten de regenlaarzen van Matt & Nat zien dat praktisch helemaal niet lelijk hoeft te zijn. Benieuwd wat het merk verder te bieden heeft? Check de pagina op Stricters.com! Comfort is belangrijk voor Matt & Nat en daarom hebben de hakken een fijne, niet al te hoge blokhak waar je zonder problemen urenlang op kunt lopen. De materialen zijn van hoge kwaliteit en alle producten worden getest op sterkte en duurzaamheid, zodat jij lekker lang kunt genieten van je nieuwe aankoop. 

Duurzame materialen, eerlijke productie

Het merk houdt rekening met mens en milieu in het produceren van de damestassen en schoenen. Het merk maakt gebruik van gerecycled materiaal voor het maken van hun producten. Zo wordt bijvoorbeeld de binnenvoering van de tassen gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen! Verder worden oude fietsbanden en kurk gebruikt voor hun nepleer. Het lederwarenmerk test elk van haar producten op sterkte en levensduur, zodat ze kunnen garanderen dat hun producten lang mee gaan. De producten worden geproduceerd in kleine fabrieken in China, waar het merk al jaren contact mee heeft en waarvan ze weten dat mensenrechten en eerlijke productie worden gewaarborgd. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Wanneer je investeert in een duurzame en eerlijke tas van Matt & Nat, zul je daar nog jarenlang van kunnen genieten!