JUNGL

Duurzame badmode! Wie wil dat nou niet? In de zwemkleding van JUNGL steel jij de show op het strand: de frisse kleuren, hippe modellen laten weer eens zien dat duurzame mode niet saai hoeft te zijn. JUNGL is opgericht om een duurzaam alternatief aan te bieden voor leuke swimwear. De zwemkleding wordt gemaakt van gerecyclede visnetten en ander nylon afval. Daarnaast produceert het merk, onder eerlijke werkomstandigheden, in Portugal.

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Toon categorieën

Toont alle 20 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 20 resultaten

Duurzame bikini’s

Wist jij dat oude visnetten er zo leuk uit konden zien? De duurzame zwemkleding van JUNGL is gemaakt van gerecycled nylon: ondermeer afkomstig uit gebruikte visnetten! De vrolijke, frisse kleuren maken de swimwear perfect voor iemand die wil opvallen op het strand. Daarnaast maken de verschillende pasvormen dat er wel voor iedereen een perfecte fit bestaat! Houdt jij van een beetje bedekking? Kies dan voor een mooi badpak uit de collectie van JUNGL. De duurzame badpakken zijn verre van saai: de hoge benen, lage rug en diepe v-hals maken dat het badpak jong oogt. Toch meer een bikini-type? Dan heb je de keuze uit verschillende type broekjes en tops. High-, mid- of low-waist: het kan allemaal! De bikinitops verschillen van sportieve modellen tot meer sierlijke looks. Gekruist, geknoopt of dicht: de duurzame badmode collectie van JUNGL heeft genoeg om uit te kiezen.

Eerlijk geproduceerd in Portugal

Het Nederlandse swimwear merk produceert haar producten in Europa. In de zoektocht naar een eerlijke fabriek kwam het merk uit bij Ecovest, gevestigd in Portugal. De fabriek is GOTS en SMETA gecertificeerd. De stoffen die JUNGL gebruikt zijn gemaakt van ECONYL, wat wordt gemaakt van 100% gerecycled nylon. Deze stof is sterk: hij is 2x zo goed bestemd tegen chloor en zonnebrand dan normale badstof. Bij de swimwear van JUNGL ben je dus zeker van kwalitatief goede zwemkleding, waar je nog jaren van kunt genieten.