J-LAB3L

J-LAB3L is een Nederlands modelabel dat een authentieke stijl nastreeft. Het merk focust op ethische productie, biologische en duurzame materialen en eerlijke arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen. Alle kleding van J-LAB3L wordt geproduceerd in gecertificeerde fabrieken die door henzelf en experts zijn geselecteerd.

Prijs

Geslacht

Maat

Kleur

Toon categorieën

Enig resultaat

Toon categorieën

Enig resultaat

Duurzame tops en bewuste vrouwen mode

Bij J-LAB3L shop je online de nieuwste en mooiste duurzame jurken en duurzame tops. Het Nederlandse merk zorgt voor producten met een hoge kwaliteit en vrolijke designs. J-LAB3L is een slow fashion brand en staat volledig achter bewust ondernemen. De duurzame damesmode die J-LAB3L aanbiedt is geschikt voor zowel het dagelijkse leven als een avondje uitgaan. Een duurzaam product van J-LAB3L kan niet missen in jouw garderobe! Bij Stricters koop je J-LAB3L online met de hoogste transparantie en tegen een goede prijs. Als er sale is bij J-LAB3L bekijk dan het online assortiment op Stricters.com. Je geniet ook nog van gratis verzending van J-LAB3L in onze webshop.

Fair producten en duurzame damesmode

De vrolijke jurken en kleurrijke tops van J-LAB3L zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en eerlijk. En het mooiste van dit allemaal, het merk is heel transparant over haar bewuste bedrijfsvoering. De materialen die J-LAB3L gebruikt zijn altijd eco-friendly. Zo bestaat het assortiment uit milieuvriendelijk biologisch katoen, FSC Viscose en upcycled materialen. De stoffen die gebruikt worden door J-LAB3L zijn deels gecertificeerd door Global Organic Textile Standard (GOTS) en volledig gekeurd door OEKO-TEX Standard 100. Ook eerlijke productie staat hoog in het vaandel. Fair production komt naar voren in de afspraken over arbeidsomstandigheden, eerlijke lonen en vrouwen empowerment. Daarvoor hebben ze de nodige certificaten zoals SA 8000 en GOTS. Tot slot is J-LAB3L CO2-neutraal door haar samenwerking met ‘Trees for All’. Kortom, de eerlijke tops en eerlijke jurken van J-LAB3L koop je transparant online bij Stricters.