Winkelmand
✓   Duurzaam & eerlijk
✓   Gratis bezorging vanaf €50,-
✓  Gratis ruilen    
Duurzame en eerlijke
kleding laten bedrukken
Duurzame kleding voor jouw bedrijf, stichting of vereniging

Katoen is het meest vervuilende gewas ter wereld. Ben jij bereid om een verschil te maken? Wij helpen jouw organisatie de stap te zetten richting duurzame bedrukte kleding. Met onze scherpe prijzen en uitgebreide assortiment ligt die stap voor iedereen binnen handbereik.

Scherpe prijzen

Duurzame productie

Snelle levertijd

Wat maakt ons anders?

Biologisch katoen en gerecycled polyester

Geproduceerd onder eerlijke omstandigheden

CO₂-compensatie en bescherming van regenwoud

Jouw kleding zelf ontwerpen

Bij ons kun je kleding laten bedrukken of borduren in veel verschillende kleuren en maten. Vanaf 25 stuks kun jij zelf je persoonlijke kleding ontwerpen. Zo kun je een eigen ontwerp, bedrijfslogo, tekst of illustratie toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukt t-shirt, sweater of vest.

Onze producten
T-shirt
Verkrijgbaar in 49 kleuren
Crewneck
Verkrijgbaar in 23 kleuren
T-shirt dames
Verkrijgbaar in 40 kleuren
Hoodie
Verkrijgbaar in 29 kleuren
Joggingbroek
Verkrijgbaar in 3 kleuren
Longsleeve
Verkrijgbaar in 7 kleuren
Vest
Verkrijgbaar in 9 kleuren
Buiten dit basisassortiment, denken wij graag mee over jouw specifieke wensen. Stuur ons gerust een berichtje.
Veelgestelde vragen

De bedrukte kleding die wij leveren is gemaakt van biologisch katoen en/of gerecyclede polyester. Bij de productie van deze materialen wordt minder CO2 uitgestoten en wordt waterverbruik en bodemvervuiling tegengegaan. Niet alle uitstoot kunnen wij voorkomen, maar dat wordt door ons gecompenseerd en per uitgegeven euro wordt 0,25m2 bedreigd regenwoud beschermd. Daarnaast worden alle arbeiders in de productieketen van onze kleding eerlijk beloond voor hun werk en werken zij onder veilige arbeidsomstandigheden. Wanneer je voor onze bedrukte kleding kiest, kies je zelf voor CO2-neutrale kleding en eerlijke behandeling van medewerkers in de productieketen.

Wist je dat de kledingindustrie één van de meest vervuilende industrieën ter wereld is? Katoen is het meest vervuilende gewas dat wordt verbouwd. Hoewel dit gewas maar 3% van alle landbouwgrond op aarde inneemt, wordt een kwart van alle bestrijdingsmiddelen ter wereld hiervoor gebruikt. Deze middelen zijn ontzettend slecht voor de natuur, maar zijn ook kankerverwekkend voor boeren die katoen verbouwen. Hierbij komt het probleem dat de kledingindustrie exponentieel groeit. Biologisch katoen maakt een verschil doordat het gebruik maakt van natuurlijke veilige bestrijdingsmiddelen. Lees meer over de negatieve impact van de kledingindustrie in deze uitgebreide blog.

Ten opzichte van niet-duurzame kleding zijn wij een zeer betaalbaar alternatief. Om duurzaam en eerlijk te kunnen produceren, worden er wel extra kosten gemaakt. Vanuit onze eerdere ervaring kunnen we zeggen dat onze prijs gelijkwaardig is ten opzichte van niet-duurzame alternatieven, tot maximaal 25% duurder. Dit hangt echter af van verschillende factoren. Afhankelijk van de wensen die jij hebt, maken wij graag een offerte op maat. We denken met jou mee om een zo kosteneffeciënt resultaat te bereiken. Stuur ons online een berichtje voor de mogelijkheden.

Nee, zeker niet. De prijs die we vragen voor bedrukte kleding verschilt erg van de prijs van reguliere kleding op ons platform stricters.com. De prijs neemt enorm af doordat we voor organisaties veel meer stuks in één keer produceren en leveren. Daarnaast gaan er geen kosten naar aspecten zoals marketing, retourneren en klantenservice. Dit zorgt ervoor dat duurzame en eerlijke bedrukte kleding ook voor jouw organisatie binnen handbereik ligt.

De katoenproductie, maar ook het bedrukken en borduren van onze kleding wordt zo duurzaam en eerlijk mogelijk gedaan. Zelfs de neklabels zijn van biologisch katoen. Al onze producten hebben een GOTS-certificering en worden gecontroleerd door The Fair Wear Foundation. Deze waarborgt dat arbeiders onder goede omstandigheden werken en eerlijke lonen krijgen.

Onze kleding wordt geproduceerd in Bangladesh, op plekken waar strikt toezicht wordt gehouden op goede werkomstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat het probleem bij de kern wordt aangepakt, en kiezen dus bewust voor lagelonenlanden als Bangladesh. Zo ontstaat op die plekken juist werkgelegenheid en dragen we bij aan een transitie naar humane werkomstandigheden. Het druk- en borduurwerk wordt uitgevoerd in West-Europa.

Wij werken alleen samen met partners die strikt worden gecontroleerd door onafhankelijke partijen. Hierdoor weten we zeker dat elk onderdeel in de productie duurzaam en eerlijk gebeurt. Onze textiel is GOTS, PETA approved Vegan, OEKO TEX 100 en FairWear gecertificeerd. Wil je meer informatie over deze certificeringen? Op stricters.com/certificeringen vind je alles wat je moet weten.

Het zal ongeveer twee weken duren om een de persoonlijke kleding te leveren. Dit is pas nadat de aanbetaling is gedaan en wij al jullie bestanden hebben ontvangen. Wij denken graag met je mee wanneer er spoed is bij jouw bestelling. Stuur ons hiervoor gerust online een berichtje.

Wij leveren kleding aan elke soort organisatie. Dit kan zijn: een bedrijf, vereniging, stichting, (hogere) school, sportclub, politieke partij, religieuze organisatie of tot wat voor soort groep mensen u ook maar toebehoort.

De druk- en borduurmogelijkheden zijn voor elke organisatie zeer uitgebreid. Kies bijvoorbeeld voor en bedrijfslogo, afbeelding, tekst of ander ontwerp. Vanaf 25 stuks kun je zelf de persoonlijke kleding ontwerpen.

Meer informatie nodig?
Neem contact met ons op