DEDICATED

Het Zweedse streetwear merk Dedicated staat bekend om hun jonge urban stijl. Het merk combineert fashionable designs en fits met duurzame en fair trade productietechnieken. Zo streven ze naar een eerlijke en positieve kledingindustrie, goed voor zowel mens als milieu.

De levertijd is 3 werkdagen

Geslacht

Maat

Merk

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 3 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 3 resultaten

Dedicated kleding voor mannen

Dedicated kleding is in 2006 bedacht door een groep vrienden in Stockholm. Ze misten een jong, urban streetwear merk die stond voor een eerlijk en duurzaam productieproces. De vrienden hebben sindsdien gewerkt aan het combineren van duurzame een ethische productie met vette designs, popculture en streetwear: Dedicated was geboren! Vind op Stricters.com de stoere kleding van Dedicated. Onder andere herenshirts van biologisch katoen, duurzame sweaters voor mannen en zwembroeken met leuke prints. Op zoek naar iets formelers? Dedicated heeft een mooie selectie overhemden en polo’s, die nonchalant en gekleed op de perfecte manier weten te combineren.

Duurzaam en uniek: Dedicated t-shirts

De kleding wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen en Tencel Lyocell. Deze stoffen zijn gecertificeerd met Fairtrade en GOTS certificaten. Het merk werkt alleen met fabrieken die dezelfde waarden van eerlijke productie delen. Werknemers werken in een veilige omgeving en krijgen een eerlijk salaris voor hun werkzaamheden. Dedicated werkt samen met fotografen, kunstenaars en illustrators van over heel de wereld. Zo creëert het merk unieke collecties die zich duidelijk onderscheiden van die van andere merken.