Bendl

Bij Bendl komen mankracht, mode en lifestyle bij elkaar. Hier weten we van niets iets te maken en afval om te zetten in een modebewust statement dat past bij een unieke stijl. Een duurzame lifestyle hoeft niet stoffig of saai te zijn. De duurzame items van Bendl zijn uniek, vernieuwend en helemaal van nu en uitsluitend gemaakt van afval en restmateriaal zoals brandslangen. Het is onze taak de aarde te beschermen en met liefde te behandelen, voor nu en later. De collectie wordt handgemaakt in een sociale werkplaats in Panningen van lokaal ingezameld afval en restmateriaal.

Prijs

Geslacht

Maat

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 22 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 22 resultaten

Gerecyclede duurzame riemen Bendl

Altijd al opzoek naar een gerecyclede riem van goede kwaliteit? Stop met zoeken, je vindt ze online bij Bendl via Stricters.com. Bendl maakt riemen van brandslangen en zorgt voor een mooie afwerking. Het merk maakt zowel duurzame herenriemen als duurzame damesriemen en heeft een uitgebreide collectie. Je vindt duurzame riemen in de kleuren rood, zwart, groen en geel. De riemen zijn stevig en gaan lang mee. Daarbij zorgt Bendl voor sustainable belts die betaalbaar zijn. Goedkope duurzame riemen van gerecycled materiaal shop je nu online bij Stricters. De perfect vervanger voor leer en geschikt voor zowel nette gelegenheden als vrijetijdsbestedingen!

Bendl producten van brandslangen

Naast riemen maakt Bendl ook duurzame armbanden en duurzame hondenriemen. Deze gerecyclede producten zijn gemaakt van afgedankte brandslangen en daarom niet bruikbaar meer om te blussen. Op deze manier zorgt Bendl voor duurzaam hergebruik. Naast duurzaamheid zorgt het merk dat de productie eerlijk is. Bendl kiest ervoor om in Nederland te produceren en gebruik te maken van sociale werkplaatsen. Zo weet je zeker dat je een eerlijke riem koopt. Shop de fair riemen betaalbaar bij Stricters en geniet van gratis verzending boven een bestelling van vijftig euro.