Winkelmand
✓   Duurzaam & eerlijk
✓   Gratis bezorging vanaf €50,-
✓  Gratis ruilen    

Verzenden en Retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzenden & Kosten

Bestellingen via ons platform die een bestelbedrag hebben van €50,- of hoger zullen geen extra kosten met zich meebrengen. Voor bestellingen onder dit bestelbedrag wordt een bedrag van €2,95 in rekening gebracht.

Het kan voorkomen dat er in jouw bestelling artikelen zitten van verschillende partners. Toch zullen de kosten in geen enkel geval afwijken van de bovengenoemde bedragen.

Levertijden

De levertijden van de artikelen op het Stricters platform variëren tussen de 1 en 5 werkdagen, maar in de meeste gevallen worden artikelen binnen 3 werkdagen bezorgd. Per product zal er op de productpagina duidelijk aangegeven worden wat de levertijd is. De variatie in levertijden komt voort uit ons platformmodel, waarbij verschillende partners hun eigen leveringsbeleid hanteren. Als er in jouw bestelling artikelen van meerdere leveranciers zitten, dan kunnen de bezorgmomenten van deze artikelen van elkaar afwijken. De directe levering vanuit de leveranciers zorgt voor een kort distributiekanaal en reduceert daarmee de CO₂-uitstoot.

Momenteel worden er alleen bestellingen binnen Nederland bezorgd.

Ruilen & Retourneren

Alle artikelen op ons platform hebben een retourtermijn van 14 dagen vanaf de dag dat het artikel door jou is ontvangen. Je zal het artikel terug moeten sturen waarna je het geld teruggestort krijgt. Wanneer je een artikel wil ruilen, dan vermeld je bij het aanmelden van je retour dat je het product wil ruilen en geef je vast aan voor welk artikel. Vervolgens stuur je het artikel terug en plaats je een nieuwe bestelling. Als je een artikel terugstuurt, zal dit artikel ongedragen (voor zover mogelijk), onbeschadigd en voorzien van alle geleverde labels en stickers moeten zijn. Indien mogelijk wordt het artikel teruggezonden in de originele verpakking.

Retourneer je artikel rechtstreeks naar de leverancier via de volgende instructies:

  1. Iedere retourzending wordt gestart vanuit jouw account. Wanneer je ingelogd bent, zal je via de retourbutton in jouw account het artikel moeten selecteren dat je wil retourneren. Wanneer je meerdere artikelen wil retourneren, vink je deze verschillende artikelen aan.
  2. Vervolgens krijg je een mail in je mailbox van het mailadres dat gekoppeld is aan jouw account. In deze mail zie je één of meer artikelen die je wil retourneren, een retourformulier en een gefrankeerd DHL-verzendlabel van de bijbehorende partner. Als je artikelen van verschillende leveranciers hebt aangevinkt, ontvang je per leverancier een aparte mail.
  3. Print het retourformulier en het verzendlabel uit. Vul het retourformulier in en voeg deze toe in het pakketje. Plak ten slotte het verzendlabel op het pakketje van de desbetreffende leverancier.
  4. Breng je pakketje(s) naar een DHL afleverpunt bij jou in de buurt. Zodra de desbetreffende partner naar ons communiceert dat het artikel in goede orde is ontvangen, laten wij dit direct weten en storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. We zullen de extra kosten van de oorspronkelijke verzending ook terugstorten indien je deze betaald hebt en je de gehele bestelling retour stuurt.

Kosten ruilen

Het verzendlabel van je retourzending wordt gefrankeerd naar je opgestuurd en is daarmee vooraf betaald. Het ruilen van artikelen is kosteloos bij Stricters en er zullen dan ook geen kosten in rekening worden gebracht voor het verzendlabel. Let wel op dat je bij het aanmelden van je retour vermeldt dat je het product wil ruilen.

Kosten retourneren

Voor retourzendingen houden we €3,95 in op het terug te storten aankoopbedrag. De kosten van de retourzending delen we met jou omdat we overbodige bestellingen willen voorkomen en daarmee onnodige CO₂-uitstoot en verspilling willen beperken.

* Als je binnen één bestelling artikelen van verschillende partners wil retourneren, dan zullen de totale kosten voor jou nooit hoger zijn dan €3,95.