Winkelmand
✓   Duurzaam & eerlijk
✓   Gratis bezorging vanaf €50,-
✓  Gratis ruilen    

De stichting

Missie

Strictly for Nature streeft naar het herstel en behoud van bosgebieden, met als voornaamste doel klimaatcompensatie.

Visie

Strictly for Nature ambieert een schone, duurzame wereld. Hierbij is natuurconservatie van uiterst belang en dient bewustwording onder consumenten en bedrijven betreft hun impact op het klimaat vergroot te worden.

Werkwijze

Om de missie van stichting Strictly for Nature te bereiken, doneert Stricters een deel van haar omzet in de stichting. De stichting is opgericht om  beschikbaar gesteld geld van haar donateurs zo efficiënt mogelijk te besteden aan de bescherming van bedreigde oerwouden. Het onafhankelijke bestuur van stichting Strictly for Nature overweegt hiervoor de meest noodzakelijke bos beschermingsprojecten.

Voor Stichting Strictly for Nature ligt de focus op het investeren in projecten die zich richten op de aankoop van regenwouden en de vervolgstappen om deze gronden zo goed mogelijk te beschermen en te herstellen. Deze vervolgstappen kunnen onder andere sociale projecten, educatie, onderzoek, fysieke controle, digitale controle en landherstel omvatten.

Het beschermen van regenwoud zal uitgevoerd worden door lokale- en internationale stichtingen die dezelfde doelen hebben als Stichting Strictly for Nature. De transparantie en  legitimiteit van deze stichtingen zullen van tevoren streng beoordeeld worden door de stichting.

Stichting Strictly for Nature zal jullie op de hoogte houden van de projecten waarvoor het gedoneerde geld beschikbaar wordt gesteld en waarom deze projecten hoog noodzakelijk zijn!