Stricters

Vanaf nu kan je ook de eigen kledinglijn van Stricters op ons platform vinden. De Betere Basics collectie bestaat uit kwalitatief goede T-shirts met een getailleerde pasvorm, in zowel trendy als tijdloze kleuren voor mannen en vrouwen. Alle shirts shirts zijn van 100% biologisch katoen en eerlijk geproduceerd. Het doel was om dezelfde kwaliteitseisen te hanteren als hoogwaardige merken, en dat is gelukt! Bekijk hieronder de duurzame basics die ook nog eens eerlijk zijn geproduceerd.

Prijs

Geslacht

Maat

Merk

Kleur

Toon categorieën

Toont alle 12 resultaten

Stricters duurzame basics

De duurzame basics van Stricters staan voor een hoge kwaliteit, goede fitting, duurzaamheid en een eerlijke productie. Ieder product bevat biologisch katoen. De ‘Betere Basics’ collectie bestaat uit T-shirts, hoodies en sweaters. De shirts zijn licht getailleerd en vallen normaal. Naast de regular fit shirts biedt Stricters ook slim-fit T-shirts aan. De truien zullen een normale fitting hebben. De gehele Betere Basics collectie van Stricters bestaat uit goedkope basics. De shirts en truien zijn dus betaalbaarder en de lagere prijs komt voort uit het doel van deze lijn: hoogwaardige duurzame basics beschikbaar maken voor iedereen. Dat betekent ook dat de producten unisex zijn en dus voor zowel heren als dames gemaakt zijn. Bekijk hierboven alle shirts en truien voor mannen en vrouwen. Om een ruime keuze aan effen shirts en effen truien aan te kunnen bieden, is er gekozen voor veel verschillende kleuren. Shop nu de mooiste duurzame basic kleding op Stricters.com in o.a. de kleuren blauw, rood, groen, roze, gebroken wit (off-white), wit en zwart.

Duurzame en eerlijke shirts en truien

Alle basics zijn gemaakt van duurzame materialen en vrij van schadelijke chemicaliën. De materialen die gebruikt worden zijn biologisch katoen en gerecycled polyester. De T-shirts bestaan zelfs uit 100% biologisch katoen. Zowel de shirts als de truien zijn Global Organic Textile Standard (GOTS), OEKO-TEX Standard 100 en PETA-approved vegan gecertificeerd. Deze keurmerken waarborgen de strengste eisen rondom duurzaamheid. Zo kan Stricters garanderen dat er enkel duurzame basics worden verkocht! Naast duurzame basics, willen we ook eerlijke basics garanderen. Om eerlijke T-shirts en eerlijke truien te kunnen bieden, moeten er controle zijn op veilige werkomstandigheden en eerlijke lonen voor textielarbeiders. In de fabrieken waar de Betere Basics worden gemaakt krijgen de fabrieksmedewerkers dan ook een goed salaris en kunnen zij zich persoonlijk ontwikkelen. Er wordt streng gecontroleerd op deze vlakken door de Fair Wear Foundation (FWF). Zo weet jij zeker dat je fair shirts en fair truien in handen krijgt. Kortom, we bieden organic basics die eerlijk zijn geproduceerd! Bekijk de organic T-shirts en organic sweater en organic hoodies via Stricters.

Duurzame basics in de sale

Basics met korting vind je ook via Stricters. Stapelkorting in de Betere Basics collectie is mogelijk bij het aanschaffen van twee stuks. Je vindt hierboven de kortingsactie 2-pack, waar je alle kleuren kan combineren. Met de extra korting op T-shirts en korting op truien weet je zeker dat je goedkoopste duurzame basics in handen hebt. Alhoewel duurzame mode vaak niet in de korting te vinden is, willen we deze optie wel mogelijk maken door een kortingsaanbieding te doen op onze basics. Een duurzame en eerlijke basic in de sale, hoe fijn is dat? Bekijk de acties op de Betere Basics nu via Stricters.com. De basics hebben ook nog gratis verzending boven de vijftig euro.