Winkelmand
✓   Duurzaam & eerlijk
✓   Gratis bezorging vanaf €50,-
✓  Gratis ruilen    
Middel 3
Betere Basics: onze eigen lijn!

Naast de tientallen merken die Stricters rijk is, kun je vanaf nu ook onze eigen kledinglijn op de site vinden! Hoewel duurzame kleding inmiddels in allerlei vormen verkrijgbaar is, merkten we op Stricters.com een gebrek aan fijne, betaalbare en duurzame basics. We besloten onze stoute schoenen aan te trekken en zelf in dat gat te springen: de Stricters Betere Basics collectie was geboren! Onze lijn bestaat uit kwalitatief goede t-shirts met een getailleerde pasvorm, in zowel trendy als tijdloze kleuren voor mannen en vrouwen. Het doel was om dezelfde kwaliteitseisen te hanteren als hoogwaardige merken, en dat is gelukt. En het allermooiste? De shirts zijn gemaakt van duurzame materialen, geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden en verkrijgbaar voor een hele fijne prijs. 

De collectie
Actie: 2-pack voor €29,95*

*Alle kleurencombinaties mogelijk

Pre-sale actie: 2-pack voor €29,95*

*Alle kleurencombinaties mogelijk

Hoe dan?

Onze Betere Basics worden geproduceerd in Bangladesh, in fabrieken waar eerlijke en veilige werkomstandigheden worden gewaarborgd. De fabrieksmedewerkers krijgen een goed salaris en hebben de ruimte om zich te ontwikkelen door middel van educatie en trainingen. De fabrieken hebben een Global Organic Textile Standard (GOTS) certificaat en zijn goedgekeurd door de Fair Wear Foundation (FWF). GOTS waarborgt zowel het gebruik van biologisch katoen als een verantwoordelijke productie en is momenteel het keurmerk met de strengste eisen rondom duurzaamheid. De FWF zet zich in voor eerlijke lonen en goede arbeidsomstandigheden. De Betere Basics  shirts worden gemaakt van 100% biologisch katoen. Bij productie wordt minder water verspild en het gebruik van schadelijke chemicaliën geminimaliseerd door op waterbasis te drukken. Het katoen is GOTS, OEKO-TEX Standard 100 en PETA-approved vegan gecertificeerd.

Bouw jij mee aan een eerlijke en duurzame kledingindustrie?

Help bewustwording te creëren en spread the word! Vertel vrienden of familie over duurzame alternatieven, of deel dit bericht op social media.

Check onze socials voor updates en goede deals!

Op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Houdt onze nieuwsbrief in de gaten!

Bij ons weet je zeker dat je goed zit, aangezien alle merken die wij aanbieden duurzaam en onder eerlijke werkomstandigheden produceren! Op deze manier kun je zonder zorgen genieten van je nieuwe aankoop én draag jij je steentje bij aan een mooiere kledingindustrie. Neem een kijkje in onze webshop.